csabilazar

Lázár Csaba

Pe mine m-a convins feedbackul a doi oameni simpli, de la tara, care au zis: “E bun!”. Apoi le-am intrebat bine, dar de ce? Raspunsul a fost: nu mai avem febra musculara de la munca, ne merge mintea mai bine, avem mai multa energie si o stare mai echilibrata. Dupa aceasta parere de la oameni care nu aveau nici un interes in vanzarea produsului am zis ca o sa incerc si eu (inainte foloseam capsule de Omega 3). Dupa 5-6 sticle am inceput sa simt o diferenta remarcabila, chiar si asa, ca deja luasem Omega 3 inainte. Apoi m-am hotarat sa impartasesc aceasta informatie si cu cei apropiati si am atins cei 3 cumparatori dupa care am primit uleiul la 4 eur din luna 3. Totusi eram curios cat castiga distribuitorii, asa ca am cautat pe Google si am decis sa comercializez si eu produsul online. Asa “s-a nascut” EQLIFE EUROPA, distribuitor autorizat EQOLOGY in toata Europa – Aducem EQhilibru in viata ta!

5/5

Rezultatele testelor de sange – Inainte: 29 la 1 | Dupa (6luni) 4 la 1 

zoli

Pohl Zoltán

Sunt dezvoltator de produs si sunt constient de piata suplimentelor alimentare: exista mii de branduri comercializante de Omega 3, dar adevarul este ca in spatele lor se afla doar 2-3 fabrici industriale mari, si diferenta este doar in eticheta. Cand Csaba mi-a trimis noul lui site, ca sa dau o parere, cum facea si cu restul paginilor web create de el, eram nevoit sa citesc prima pagina si sa urmaresc videoul de 2 minute si ceva ca sa ii pot da o nota. Ma surprins ca dupa 4 propozitii si 2 minute de video m-am imbogatit cu o informatie valoroasa de care nu stiam: Echilibrul acizilor grasi Omega 6 si Omega 3. I-am zis de greselile gasite, dar inainte sa ne luam ramas bun… l-am intrebat: de unde provine pestele din care este fabricat uleiul si cine il fabrica cu adevarat? Mi-a trimis un link unde am vazut ca se poate urmarii locatia pestilor din fiecare sticluta! Am avut foarte multe dubii si intrebari legat si de testul de sange… Apoi am aflat ca este un test 100% anonim (firma nu poate manipula rezultatul testelor de inainte/dupa pentru a insela clientii ca uleiul isi face efectul) … Am zis bine… cumpar si eu. Testul de inainte a durat foarte mult (datorita incompetentei Postei Romane!!!), si rezultatul a fost 38 la 1… cel de dupa a iesit 7 la 1 dupa 5 luni de consum neregulat. Recomand!

5/5

andrei

Andrei H.

Prima oara m-a piscat un pic la gat si nu imi placea nici sa beau ulei pur… Am revenit cu intrebari legate de aceste lucruri si am aflat cu piscatura era din cauza lipsei de Vitamine E si ca se poate amesteca si cu cateva ml de suc de portocale/lamaie. Dupa 3 zile deja nu simteam nimic la gat nici daca consumam uleiul pur, fara suc de portocale.

4/5

csabilazar

Tünde Gál

Prima oara am primit cadou o sticla de 300ml de la un prieten care nu mi-a zis aproape nimic despre produs, doar ca este cel mai bun supliment Omega 3. Am terminat sticla si mi-a placut foarte mult la calitate si gust, dar stiam ca o singura sticla nu va avea efect asa ca am inceput abonamentul de 12 luni cu pachetul PREMIUM si asa am luat abonamentul COLAGEN pentru 6 luni cu 25% mai ieftin. Colagenul am inceput sa-l folosesc doar dupa 4 sticle de ulei ca sa se absoarbe mai mult in organism. Nu am facut test de sange, dar sunt curios si cred ca o sa fac la sfarsitul a 12 luni de tratament cu EQ PURE ARCTIC OIL.

5/5

emi

Kovács Emese

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi luctus vestibulum nulla, ut maximus libero pulvinar et. Nulla ac lorem vitae sapien congue lobortis sed in turpis. Ut rutrum ante eget tellus elementum viverra. Suspendisse at ante posuere, viverra urna in, convallis leo.

5/5

eni

Pohl Enikő

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi luctus vestibulum nulla, ut maximus libero pulvinar et. Nulla ac lorem vitae sapien congue lobortis sed in turpis. Ut rutrum ante eget tellus elementum viverra. Suspendisse at ante posuere, viverra urna in, convallis leo.

5/5

Ai incercat produsele EQ? Spune-ne parerea sincera!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.