I nostri prodotti sono sviluppati in collaborazione con importanti farmaci, omeopati e biochimici. Lo sviluppo e la produzione del prodotto avvengono in Norvegia e nell’UE, in linea con gli standard GMP (Good Manufacturing Practice).

Tutti i nostri prodotti sono basati su ingredienti naturali, ad alta efficienza che non sono nella lista di “proibito” alla WADA e sono testati per sostanze proibite e approvati da List® Colonia. I nostri fornitori garantiscono che nessuno dei prodotti Eqology è testato sugli animali.

L’equivalenza è in aggiunta al nostro fornitore certificato MSC Certified EQ Pure Arctic Oil. MSC, Marine Board è un’organizzazione internazionale senza scopo di lucro. I certificati di pesca MSC garantiscono che i pesci siano catturati a livelli che consentono alle popolazioni ittiche e agli ecosistemi da cui dipendono di rimanere sani e produttivi per il futuro. Con questi mezzi, i nostri clienti possono essere certi che Omega-3 di EQ Pure Arctic Oil è di altissima qualità, proviene e prodotto secondo i più elevati standard di sostenibilità.

È necessario non mangiare prima di fare il test?

No.

Pot să folosească femeile EQ Arctic Pure Oil când sunt însărcinate sau alăptează?

Autoritățile daneze din domeniul sănătății recomandă femeilor însărcinate omega-3 să se asigure că primesc suficientă vitamină D și o cantitate suficientă de omega-3. Vitamina D este necesară pentru absorbția de calciu, care asigură nivelul optim de dezvoltare a structurii osoase a fătului. EQ Pure Arctic Oil conține de asemenea mulți acizi grași omega-3 DHA, importanți pentru dezvoltarea creierului și a vederii. Unele studii indică faptul că, dacă o mamă primește suficientă omega-3 în timpul sarcinii, creierul copilului se va dezvolta mai bine.

De ce nu e bine să luăm ulei rânced sau capsule? Nu ar trebui ca un ulei omega-3 din pește să aibă gust de pește?

Uleiul de pește proaspăt are un gust neutru și nu miroase. Un miros puternic de pește de produse omega-3 ne spune că uleiul este rancid, ceea ce nu este bun pentru noi. Uleiul uscat atacă cantitatea de vitamina C și vitamina E (cei mai importanți antioxidanți) pentru a neutraliza uleiul oxidat. Oxidarea / înrădăcinarea a crescut atacul radicalilor liberi asupra țesuturilor, care este baza multor boli, dar și a îmbătrânirii premature.

Care este diferența dintre EPA și DHA?

Omega-3 este termenul general pentru un grup de acizi grași diferiți. Unii dintre acești acizi au arătat efecte pozitive asupra sănătății noastre. De aceea este important să alegeți produse care oferă tipuri de omega-3 care conțin un tip de ulei documentat, și anume DHA și EPA. EPA conține un lanț de 20 de atomi de carbon și cinci legături duble, în timp ce DHA are un lanț cu 22 de atomi de carbon și 6 legături duble. Există o mulțime de DHA în creier, în inimă și în ochi și de aceea este sigur că acești acizi grași sunt de o importanță majoră pentru aceste organe. EPA este un precursor al neurotransmițătorilor ca parte a procesului inflamator și poate lua parte la gestionarea acestui proces.
DHA are mai multe mențiuni de sănătate decât EPA, iar cele mai bune produse omega-3 conțin mai mult DHA decât EPA.
Următoarele afirmații privind sănătatea au fost aprobate de Comisia Europeană în conformitate cu următoarele legi privind produsele alimentare: Regulamentul Comisiei 432/2012 (UE) din 16/05/2012 și Regulamentul Comisiei 536/2013 (UE) din 11/06/2013 pentru omega-3 EPA și DHA și pentru vitamina D3:

 • DHA și EPA contribuie la funcția cardiacă normală (0,25 g pe zi)
 • DHA și EPA contribuie la menținerea unei tensiuni arteriale normale (3 g pe zi)
 • DHA și EPA contribuie la menținerea nivelurilor normale de trigliceride din sânge (2 g pe zi)
 • DHA ajută la menținerea nivelurilor normale de trigliceride din sânge (2 g pe zi combinate cu EPA)
 • DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului (0,25 g pe zi)
 • DHA ajută la menținerea vederii normale și a funcției ochiului (0,25 g pe zi)
 • Contribuția mamei DHA contribuie la dezvoltarea normală a creierului fetal și a copiilor alăptați (0,2 g de DHA în plus față de doza zilnică recomandată de acizi grași omega-3 (EPA + DHA), care este de 0,25 g )
 • Contribuția mamei DHA contribuie la dezvoltarea normală a ochilor fătului și la copiii care alăptează (0,2 g DHA pe lângă doza zilnică recomandată de acizi grași omega-3 (EPA + DHA), care este de 0,25 g).

Care este diferența dintre ulei de pește și ulei de ficat de cod?

Uleiul de pește și uleiul de ficat de cod sunt două lucruri diferite. În timp ce uleiul de ficat de cod este fabricat exclusiv din ficat de cod, uleiul de pește este fabricat din pește întreg.

Chiar contează atât de mult ce produs omega-3 folosim?

Este foarte important! există atât de multe produse cu omega-3 pe piață, și nu sunt toate la fel, chiar dacă pare. În 2011, Comitetul științific norvegian pentru siguranța alimentară a publicat două rapoarte privind produsele omega-3. Unul dintre ei a concluzionat că este benefic pentru sănătate să ingereze acizi grași omega-3. Al doilea a concluzionat că pot exista unele preocupări cu privire la gamele de produse omega-3. Prin urmare, este important ca consumatorul să aleagă produsele omega-3 de la producătorii cunoscuți și serios care controlează dezvoltarea petrolului.
Există multe studii care arată că este important să obțineți suficient omega-3. Unele cercetări indică faptul că rezultatele studiului sunt strâns legate de ceea ce sunt utilizate în cercetarea produselor omega-3. Acest lucru indică faptul că este important să alegeți produsul potrivit omega-3 pentru a obține beneficii pentru sănătate din consumul de omega-3.

Este posibil să luăm prea mult omega-3?

Nu s-au constatat efecte negative de a lua până la 3 grame de omega-3 pe zi. Dozele mai mari de 3 grame sunt clasificate ca un medicament și trebuie luate numai sub îndrumarea unui medic.

Consumarea de omega-3 scade tensiunea arterială?

Timpul de sângerare poate fi prelungit prin aportul regulat de acizi grași omega-3 de peste 1 gram pe zi. Acest lucru poate determina inima să nu mai fie nevoită să creeze o presiune atât de mare de fiecare dată când sângele este pompat în organism și, prin urmare, tensiunea arterială este relativ scăzută. Acest lucru a fost de asemenea observat în unele studii clinice.

Putem combina omega-3 cu anticoagulante?

În general, cineva care ia anticoagulat trebuie să consulte un medic dacă dorește să înceapă (sau să oprească) administrarea de suplimente alimentare.

În ce alte alimente în afara de pește și ulei de ficat de cod mai putem găși acizi grași oemga-3?

Vegetația Omega-3 (acidul alfa-linoleic) poate fi găsită în anumite alimente, însă cea mai importantă sursă sunt uleiurile vegetale. DHA și EPA pot fi găsite numai în produsele marine cum ar fi pește sau ulei de pește. Acești acizi grași cu lanț lung, DHA și EPA, sunt cei care ne dau principalele beneficii pentru sănătate.

Care este diferența dintre omega-3 și omega-6?

Corpurile noastre pot produce cea mai mare parte a grăsimii de care au nevoie, dar anumite tipuri de acizi grași trebuie luate din dietă. Acestea se numesc acizi grași esențiali și sunt împărțiți în două grupe: acizii grași omega-3 (acizii grași n-3) și acizii grași omega-6 (acizii grași n-6). Omega-3 se găsește în principal în pește gras, în timp ce omega-6 are mai multe surse, cum ar fi pâinea integrală, ouăle, cele mai multe uleiuri vegetale și cerealele.
Dieta noastră modernă este alcătuită dintr-o cantitate tot mai mare de alimente prelucrate, dar și din pește sau carne hrănite în mod industrial. Aceasta înseamnă că alegerea ingredientelor din pește și alimentele pentru animale a fost lăsată în industria alimentară, care, din motive economice simple, a consumat în cantități prea mari uleiuri vegetale omega-6 cum ar fi ulei de porumb, soia, palmier și floarea-soarelui. În același timp, consumăm prea puține produse pe bază de pește, care sunt principala sursă de acizi grași omega-3.
Studiile arată că, în medie, avem 15 ori mai mult omega-6 în organism decât omega-3 când raportul recomandat este 2: 1. Un dezechilibru omega-6/3, împreună cu prea puțin omega-3, cum ar fi starea inflamatorie crescută, metabolismul și roșeața, dar și efecte negative asupra organelor cum ar fi inima, creierul și ochii. De aceea este important să luați EQ Pure Arctic Oil, un produs care ne oferă un supliment de acid gras omega-3 și ajută corpul nostru să obțină un raport mai echilibrat de tipuri de acizi grași. Scopul pentru oricine vrea să aibă grijă de sănătate ar trebui să fie obținerea unui raport omega-6 / omega-3 de 5 sau mai mic; ceea ce înseamnă că aveți până la 5 ori mai mult omega-5 în organism decât omega-3.

De ce este atât de importantă vitamina D?

Vitamina D este esențială pentru sistemul nostru imunitar. Cei care trăiesc în nord și au ierni lungi cu lumină solară limitată își iau tradițional D-vitamina D, în special uleiul de ficat de cod. Vitamina D este necesară pentru absorbția calciului și a fosforului, care îmbunătățește dinții și oasele. De asemenea, este important să luptăm împotriva cancerului. Cercetări mai recente au arătat că avem nevoie de 5 ori mai multă vitamină D decât recomandările anterioare. Copiii și persoanele în vârstă au nevoie de două ori mai multă vitamină D ca adulți. Printre alte proprietati, crema de protectie solara SPF opreste vitamina D de la transformarea razelor solare prin piele. Acesta este unul dintre motivele pentru care ar trebui să luați EQ Pure Arctic Oil în fiecare zi pe tot parcursul anului.

Este EQ Pure Arctic Oil un produs Omega-3?

Da, acesta este un produs omega-3 (cu adaos de ulei de măsline (omega-9 și vitamina D3).

Cât de mult ulei trebuie să luăm zilnic?

Doza zilnică recomandată este de 0,15 ml pentru greutatea corporală de 1 kg. Adulți peste 50 kg: 7,5 ml (aproximativ 1,5 lingurițe) pe zi. Adulți peste 80 kg: 12 ml (aproximativ 1 lingură) pe zi. Vă recomandăm o doză dublă în prima lună.

Este EQ Pure Arctic Oil un produs doar cu omega-3 sau are și alte ingrediente?

EQ Pure Arctic Oil este un ulei de pește (EPA și DHA) cu ulei de măsline presat la rece, vitamina E (stabilizator), aromă (lamaie), vitamina D3.

De ce ați adăugat ulei de măsline la EQ Pure Arctic Oil?

Am ales să adăugăm acizi grași omega-9 și niveluri ridicate de antioxidanți polifenoli dintr-un ulei de măsline presat la rece. Oasele grase Omega-9 contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge, la inima sănătoasă și, de asemenea, ajută la gestionarea glicemiei în sânge. Soluția pentru revenirea reacțiilor inflamatorii și a bolilor cardiovasculare este de a crește aportul de acizi grași omega-3 și de omega-9 de calitate superioară și nu doar de a reduce aportul de omega-6.

De ce a fost adăugat omega-3 și omega-9 la EQ Pure Arctic Oil dar nu și omega-6?

În dieta occidentală de astăzi, există prea mult omega-6 în comparație cu cantitatea de omega-3 pe care o primim. Din acest motiv, nu este necesar să luați omega-6 ca supliment.

De unde provine uleiul din EQ Pure Arctic Oil?

Uleiul de omega-3 provine din pești de cod, egrefin și negru de cod din apele reci și nutritive ale Oceanului Arctic.

Ce tip de pește este cel din uleiul EQ Pure Arctic Oil?

Uleiul este luat din cod, ou și cod negru.

Care parte a codului oferă uleiul din EQ Pure Arctic Oil?

Capul și ficatul codului sunt în special grași și conțin cantități mari de omega-3.

Poate EQ Pure Arctic Oil cauza alergii?

Persoanele cu alergii la pește și fructe de mare trebuie să știe că produsul conține ulei de pește.

Există persoane ce nu ar trebui să folosească EQ Pure Arctic Oil?

Persoanele care iau anticoagulante, femeile însărcinate sau copiii sub 1 an trebuie să se consulte cu medicul înainte de a utiliza produsul.

Cum se depozitează EQ Pure Arctic Oil?

Flacoanele nedeschise trebuie păstrate într-un loc închis, uscat și rece sau în frigider. Flaconul deschis trebuie să fie refrigerat și utilizat în decurs de 90 de zile. A nu se lasa la indemana copiilor.

Uleiul din EQ Pure Arctic Oil a devenit încețoșat? Înseamnă că s-a stricat?

Când se păstrează sub 4 ° C, uleiul poate deveni opac datorită uleiului de măsline. După câteva minute la temperatura camerei, uleiul va deveni din nou transparent.
Care este diferența dintre EQ Lifeforce și EQ Pure Arctic Oil?
EQ Pure Arctic Oil conține Omega-3 cu ulei de măsline adăugat (Omega-9) și Vitamina D3. EQ Lifeforce conține, de asemenea, vitamina K2.

De ce EQ Pure Arctic Oil conține mai mult DHA decît EPA, pe când este exact opusul cu EQ Lifeforce?

EQ Pure Arctic Oil conține ulei de pește de cod, egrefin și cod negru. Raportul dintre DHA și EPA în aceste pești reflectă raportul EQ Pure Arctic OIl. În acest caz, există mai mult DHA decât EPA, așa cum este cazul în majoritatea celulelor noastre. Uleiul de omega-3 din Lifeforce este din macrou și anșoa. Acest tip de pește are mai mult EPA decât DHA, rezultând aceeași proporție în uleiul de pește Lifeforce.

Pot lua copiii EQ Pure Arctic Oil și de la ce vârstă?

Copiii pot lua EQ Pure Arctic Oil de îndată ce o pot înghiți. Urmați doza recomandată pe flacon.

Ce ora din zi este cel mai bine sa luati EQ Pure Arctic Oil?

Orice timp se potrivește daca rutina zilnică este în regulă.

Cum își păstrează uleiul din EQ Pure Arctic Oil proprietățile fără să devină rânced?

Când o sticlă Pure Arctic Oil EQ este deschisă, este expusă la oxigen. Dacă sticla este lăsată deschisă într-o încăpere caldă, va fi mai vulnerabilă la arsuri. Prin urmare, se recomandă păstrarea în frigider.

Uleiul de pește din EQ Pure Arctic Oil conține metale grele?

Nu, uleiul este curățat de toate metalele grele și de alți poluanți posibili.

Trebuie să se efectueze testul de sânge pentru a ști dacă o persoană are nevoie de un supliment de Omega-3 sau dacă primesc suficient?

Nu, pielea uscată poate fi un semn vizibil al faptului că organismul nu are suficientă cantitate de acizi grași esențiali, dar și pielea cu un aspect dur pe brațe. Organismul va prioritiza mai întâi celulele din organele vitale, astfel încât pielea va fi ultimul organ care va primi nevoia de a găsi.
Alte simptome cunoscute ale deficienței de acizi grași pot fi:

 • Dezvoltarea creierului slab
 • Probleme de a păstra atenția și concentrarea
 • Modificări în comportament, labilitate emoțională
 • Tensiune internă / agitație
 • Anxietate, depresie
 • Creșterea setei, urinarea frecventă și cantități mari de urină
 • Boala atopică (în special eczemă)
 • Parul uscat si matreata, unghiile moi sau fragile
 • Creștere scăzută

1. Migliore assorbimento e migliore effetto di qualsiasi altro prodotto omega-3 disponibile sul mercato.
EQ Pure Arctic Oil è deperibile. Contiene anche tutti gli acidi grassi che compongono la famiglia omega-3. ciò significa che il corpo riceve gli stessi tipi di acidi grassi omega-3 attraverso l’EQ Pure Arctic Oil che otterrebbe da un buon pasto di pesce grasso fresco. Un olio artico puro EQ corrisponde alla quantità di acidi grassi omega-3 necessari in circa un mese, a seconda del peso corporeo. Una volta aperta la fiala, l’olio verrà conservato per 8 settimane e conservato in frigorifero.

2. Rispetta e supera
Supera tutti i requisiti di purezza nazionali ed internazionali ed è garantito privo di tossine o metalli.

3. Facile da ingoiare, facile da prendere la giusta dose.
La maggior parte delle persone ha difficoltà a deglutire pillole o capsule. I liquidi sono preferiti dalla maggior parte, indipendentemente dall’età. I buoni effetti biologici degli acidi grassi omega-3 dipendono dal fatto che riceviamo abbastanza prodotti di alta qualità. La dose giornaliera attuale e sufficiente è difficile da somministrare attraverso capsule o pillole. Ecco perché offriamo EQ Pure Arctic Oil come succo di limone rinfrescante.

4. Gusto migliore – odore migliore
Le organizzazioni sanitarie nazionali e internazionali, i medici e i ricercatori di tutto il mondo raccomandano di assumere l’olio di pesce come integratore alimentare per mantenersi sani ed evitare malattie. Una delle cose che ha fatto questo difficile consiglio da seguire è il sapore e l’odore sgradevoli associati all’olio di pesce. Anche i più fanatici fanatici della salute si sono spesso rifiutati di prendere questo prodotto fantastico e benefico. Noi di Eqologgy, sapevo che se ci sarebbe riuscito a convincere la gente a prendere 1,8 g di EPA / DHA al giorno con il problema del gusto e dell’olfatto. Siamo riusciti a farlo attraverso il metodo unico di produzione di olio di pesce di merluzzo nell’Artico. Quando assaggi l’olio puro artico EQ, sarai sorpreso di apprendere che è persino olio di pesce oemga-3. Il gusto è così basso che l’olio può essere facilmente utilizzato per il cibo, ad esempio in salse o insalate. Puoi persino aggiungere EQ Pure Arctic Oil a un dolce o un gelato senza che nessuno se ne accorga.

5. Aggiorna e facile da prendere nella giusta quantità
EQ Pure Arctic Oil non si nasconde nelle capsule. La qualità è indiscutibile e il gusto e l’odore ne sono la testimonianza. Assaggiala, non ti deluderà.
Vediamo che la maggior parte delle persone che hanno preso EQ Pure Arctic Oil l’hanno consigliato ad amici e conoscenti. In Norvegia, vediamo un aumento del numero di operatori sanitari che raccomandano ai loro pazienti con olio omega-3 come supplemento dietetico da utilizzare in aggiunta ai farmaci. Eqology ritiene che ciò sostenga il fatto che abbiamo fatto la scelta giusta nello sviluppo di EQ Pure Arctic Oil – e per voi.
EQ Pure Arctic Oil è di alta qualità. Rispondono alle future normative dell’UE. L’olio viene estratto dal pesce intero e la produzione di petrolio inizia immediatamente sulla barca da pesca. Spesso bastano pochi minuti da quando il pesce è arrivato a bordo per essere trasformato in olio di pesce. Ciò significa che l’olio omega-3 di EQ Pure Arctic Oil è molto fresco.

6. Basso Totox
I valori bassi del Totot sono considerati un buon segno per la qualità dell’olio Omega-3. Totox è un valore calcolato dei “prodotti di ossidazione” dei relativi valori di olio omega-3 e rappresenta la somma di 2x PV + AV. importo fitotossico di olio di pesce che usiamo in Artico Pure EQ Il petrolio è basso, in modo migliore rispetto al più basso misurato hjelper deg TV2, Programma guida per i consumatori quando i prodotti omega -3 Norvegese 2014. Il valore più basso misurato nel programma era 9.3. I valori dell’olio di equazione di Omega-3 variano leggermente in base al lotto ma sono compresi tra 6 e 8.

Curiosità:
EFSA – L’Autorità europea per la sicurezza alimentare riferisce che gli adulti ricevono solo il 32% della dose giornaliera raccomandata di Omega-3 e il 25% dei bambini. Nell’Europa occidentale e negli Stati Uniti vi è anche un maggiore consumo di acidi grassi Omega-3 essenziali e un’adeguata sovracompensazione della droga per ridurre il dolore dovuto a vari tipi di malattie infiammatorie.

Perché Eqology consiglia ai suoi clienti di assumere una dose doppia nel primo mese?
Il corpo è come una macchina che si adatta e si adatta. Anche se generalmente dire che un lavoro di globuli rossi per una media di 120 giorni e quantità di omega-3 che possiamo mettere in una cella limitata esperienza attuale ha dimostrato che le persone che hanno valori di omega -3 indice troppo piccolo sarà in grado di aumentarli più velocemente raddoppiando il consumo di omega-3 all’inizio. Questo può accadere perché “nuove cellule del sangue” incorporano più acidi grassi omega-3 del normale. Lo stesso può accadere con altre cellule del corpo. È anche una pratica ben nota prescrivere una dose di carico più elevata di diversi farmaci, come antibiotici, ecc.

Perché un abbonamento con un periodo obbligatorio?
Principalmente per fornire ai nostri clienti i migliori prezzi del petrolio e test.
È anche noto che l’uso regolare di acidi grassi omega-3 contribuirà a mantenere la salute ottimale. Molti degli effetti positivi sulla salute si avvertono solo dopo un po ‘- e questa volta potrebbe essere più lungo di quanto necessario per ottenere valori misurabili per il rapporto omega-6 / omega-3. Per questo motivo, è importante che i nostri clienti ricevano una piccola spinta per scegliere uno stile di vita sano – e un consumo sano di omega-3 – nel tempo.

La brochure che accompagna il test indica che il campione di sangue deve essere inviato lo stesso giorno o entro il giorno successivo. Stanno vivendo, c’è il rischio che l’analisi possa essere influenzata?
Il campione verrà mantenuto a temperatura ambiente per almeno 7 giorni. Se si vive lontano, sarebbe una buona idea per non inviare test prima di fine settimana o festa nazionale, ma poi tenerlo fridiger e inviarlo il primo giorno possibile.

Può essere influenzato esaminare se vegetariano, in stato di gravidanza, l’allattamento al seno, se siete su una dieta, ho il diabete o una malattia / cancro – e poae usando EQ Pure Arctic Oil per aiutare se hai già il cancro, un sistema immunitario debole e hanno una reazione infiammatoria nel corpo ?
Non è dannoso determinare il rapporto Omega-6 / Omega-3. Se si dispone di una condizione medica da trattare, i risultati del test devono essere discussi con il medico. Inoltre, l’uso di EQ Pure Arctic Oil deve essere discusso con il medico se si è sottoposti a un determinato trattamento. Vogliamo sottolineare ancora una volta che EQ Pure Arctic Oil è un prodotto sano e si consiglia di usarlo per rimanere in buona salute e prevenire le malattie.

I risultati di una dieta o di una malattia negli ultimi giorni prima del test possono essere influenzati?
Non in modo significativo.

Ci sono altri fattori che dovrei considerare quali possono influenzare i risultati del test?
Non in modo significativo.

È pericoloso gestire gli esami del sangue di altre persone in vista di varie malattie del sangue?
Si consiglia di raccogliere il proprio campione di sangue ed evitare di raccogliere campioni da altri.

Il test è sigillato?
Sì, le lance che vengono usate per pungere il dito sono sigillate.

Qual è la mia politica sulla privacy ed è sicuro da memorizzare?
I risultati sono completamente gestiti dal nostro partner di analisi Vitas AS. Solo la persona che è stata testata e lo staff certificato del Vitas Lab hanno accesso ai risultati.

Come faccio a sapere se i risultati sono corretti?
Se hai ricevuto un risultato inatteso che pensi sia sbagliato, ti consigliamo di leggere le domande frequenti per scoprire se hai commesso un errore durante il test. In caso di domande, contattare SUPPORT@EQOLOGY.COM

Penso che i risultati della mia analisi non siano corretti e voglio riprendere il test: cosa possono fare?
Contattaci a SUPPORT@EQOLOGY.COM